WPPI Apdovanojimai



2014 metų vestuvių sezonas jau artėja prie pabaigos. Šiais metais nufotografuota daugiau nei 40 vestuvių! Jauniesiems įteikta daugiau nei 17 000 nuotraukų su jų nepakartojamais vestuvių dienos momentais!

Tačiau dabar prasideda kasmetinis etapas - tobulėjimas! Kelionės pas kolegas, aukčiausio lygio fotografus, seminarai, fotografų konvencijos ir konkursai. Iš keletos kelionių paskui mane atvyko ir du sidabro apdovanojimai už vestuvines nutraukas iš WPPI, vienos įtakingiausių fotografų asociacijų Amerikoje.

Sidabro apdovanojimas kategorijoje: Viena nuotaka arba jaunikis (Bride or Groom Alone: Wedding Day)
Sidabro apdavanojimas kategorijoje: Nuotaka ir jaunikis kartu (Bride and Groom Together: Wedding Day )

Dar kartą nuoširdus Ačiū visoms poroms, kurių dėka galėjau būti Jūsų nuostabios šventės dalimi ir įamžinti vienus svarbiasių momentų Jūsų gyvenime.


2015 metų sezonas jau beveik užsakytas tad taip pat nuoširdus Ačiū visoms poroms, kurių vestuves dar turėsiu garbės įamžinti. Pažadu Jums nuostabias Jūsų nepakartojamos dienos nuotraukas!



Komentarai

  1. Sveikinimai dėl vestuvinių nuotraukų apdovanojimų, tikrai įspūdingi kadrai, ypač antrasis. Jaunieji turėtų būti itin laimingi, o kad vestuvės vis dar bus madingos 2015 metais irgi gera žinia kiekvienam vestuvių fotografui:)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai